.

Jídelní lístek

DUBEN 2018


Pondělí    - 23.4.
Polévka zeleninová s pohankou (A 9)
I.  Lotrinské těstoviny s kuřecím masem, ledový salát (A 1,3,7)
II. Plněné bramborové knedlíky, kysané zelí (A 1,3)
            
Úterý    - 24.4.
Polévka česneková s krutony (A 1,3)
I.  Chilli con carne s hovězím masem, chléb (A 1)
II. Vepřové maso v mrkvi, brambory (A 1)
            
Středa    - 25.4.
Polévka rychlá (A 3,9)
I.  Treska po provensálsku, bramborová kaše, míchaný zeleninový salát, ovoce (A 4,7)
II. Bavorské vdolečky, kakao, ovoce (A  1,3,7)
            
Čtvrtek    - 26.4.
Polévka drožďová s ovesnými vločkami (A 1,9)
I.  Asijská krůtí pánev, jasmínová rýže (A 1)

             
Pátek    - 27.4.
Polévka hovězí se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)
I.  Segedínský guláš, knedlík (A 1,3,7)
II. Smažená rýže s kuřecím masem, salát z červené řepy


Pondělí        - 30.4.

                                                  ŘEDITELSKÉ VOLNO

KVĚTEN 2018

 Úterý    - 1.5.                            

                                                STÁTNÍ  SVÁTEK                   
                                
Středa    - 2.5.
Polévka indická                    
I.  Domácí buchty s tvarohem, kakao, ovoce (A 1,3,7)                    
II. Bramborový guláš s hlívou ústřičnou, chléb, ovoce (A 1)                    
                                
Čtvrtek    - 3.5.
Polévka vločková s bramborem (A 1)                    
I.  Boloňské špagety s krůtím masem, jogurt (A 1,3,7)                    
II. Vídeňská roštěná, dušená rýže, salát z červené řepy (A 1,10)                    
                                
Pátek    - 4.5.
Polévka zeleninová s drožďovými noky (A 1,3,7,9)                    
I.  Hovězí guláš, těstoviny (A 1,3)                    
II. Bramborová musaka, ledový salát (A 3,7)  


Pondělí - 7.5.
Polévka celerová s kroupami a bramborem (A 1,9)                    
I.  Vejce, čočka na kyselo, okurek, chléb, ovoce (A 1,3)                    
II. Špagety se sýrovou omáčkou a brokolicí (A 1,3,7)                    
                                
Úterý    - 8.5.
            
                                                STÁTNÍ  SVÁTEK
                    
Středa    - 9.5.
Polévka masová krémová (A 1,9)                    
I.  Rybí filé zapečené se sýrem, šťouchané brambory, mrkvový salát (A 4,7)                    
II. Kovbojské fazole, chléb (A 1)                    
                                
Čtvrtek - 10.5.
Polévka kulajda (A 1,3,7)                    
I.  Srbské rizoto s krůtím masem, okurkový salát                     
II. Jablková žemlovka s tvarohem, ovoce (A 1,3,7)                    
                                
Pátek    - 11.5.
Polévka fazolová (A 1,9)                    
I.  Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot (A 1,3,7)                    
II. Vepřový kotlet se šunkou a vejcem, brambory, zeleninová obloha (A 3)   


Pondělí    - 14.5.
Polévka cibulová se sýrem (A 1,3,7)                    
I.  Kuřecí maso na žampionech, brambory, míchaný zeleninový salát (A 1)                    
II  Rýžová kaše s jogurtem, ovoce (A 7)                    
                                
Úterý    - 15.5.
Polévka rajská s těstovinou (A 1,3)                    
I.  Krůtí Šanghaj, jasmínová rýže, ovoce (A 1)                    
II  Losos na másle, bramborová kaše, salát coleslaw (A 4,7)                    
                                
Středa    - 16.5.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)                    
I.  Svíčková na smetaně, knedlík (A 1,3,7,9,10)                    
II. Lasagne s kuřecím masem, ledový salát (A 1,3,7)                    
                                
Čtvrtek    - 17.5.
Polévka rybí maďarská (A 1,4)                    
I.  Kuře pečené, dušená rýže, kompot (A 1)                    
II. Vejce, koprová omáčka, brambory (A 1,3,7)                    
                                
Pátek    - 18.5.
Polévka brokolicová (A 1,7)                    
I.  Holandský řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy (A 1,3,7)                    
II. Plovdivské krůtí maso, bulgur (A 1)


Pondělí    - 21.5.
Polévka hovězí s rýží a hráškem (A 9)                    
I.  Kuřecí maso v zelenině, brambory, ovoce (A 1)                    
II. Halušky se špenátem a vepřovými kousky, ovoce                    
                                
            VAŘÍME S KNORREM                    
Úterý     - 22.5.
Polévka mrkvový krém                     
I.  Piccata z krůtích prsíček s cuketovými sukénkami (A 1,7)                    
II. Hovězí hamburger (A 1,7,10)                    
                                
Středa    - 23.5.
Polévka drožďová s kapáním (A 1,3,7)                    
I.  Vepřové výpečky, cizrnová kaše, okurek, chléb (A 1)                    
II. Květákový nákyp, brambory, okurkový salát (A 3,7)                    
                                
Čtvrtek    - 24.5.
Polévka ruský boršč (A 1,9)                    
I.  Těstoviny s mákem, ovoce (A 1,3,7)                    
II. Treska plněná sýrem, brambory m.m., jablečné pyré (A 1,3,4,7)                    
                                
Pátek     - 25.5.
Polévka jáhlová se zeleninou (A 9)                    
I.  Hejtmanský měšec, brambory (A 1,7)                    
II. Kuřecí stehno s medem a sezamem, kari rýže, mrkvový salát                     


Pondělí    - 28.5.
Polévka drůbková (A 1,3,9)                    
I.  Kuřecí ražniči na plechu, brambory, hlávkový salát                     
II Bramborové zelníky s houbami na smetaně (A 1,3,7)                    
                                
Úterý    - 29.5.
Polévka česneková s bramborem (A 3)                    
I.  Vepřová plec pečená, zelí hlávkové, knedlík, ovoce (A 1,3 )                    
II.Kuřecí játra po srbsku, dušená rýže, ovoce (A 1)                    
                                
Středa    - 30.5.
Polévka zeleninová s písmenky (A 1,3,9)                    
I.  Rybí filé na ratatouille zelenině, brambory, okurkový salát  (A 4)                    
II. Arabský kotlík s čočkou a kuřetem, chléb                     
                                
Čtvrtek    - 31.5.
Polévka hráškový krém (A1,7)                    
I.  Hovězí tokáň, dušená rýže, zakysaná smetana s ovocem /A 1,7)                    
II. Šunkové flíčky zapečené, řecký salát (A 1,3,7)   

                   
 

 

                           

PřílohaVelikost
Alergeny.pdf1.95 MB
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK.xls152.5 KB
201804 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls145 KB
201803 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls142 KB
201802 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls137.5 KB
201801 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls132.5 KB
201712 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls127.5 KB
201711 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls106 KB
201710 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201709 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls107 KB
201706 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls109 KB
201705 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201704 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls99 KB
201703 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201702 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201701 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92.5 KB
201612 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls90.5 KB
201611 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201610 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201609 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls65.5 KB
201606 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls63.5 KB
201605 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls62 KB
201604 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ62 KB
201603 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ61 KB
201602 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52.5 KB
201601 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls51.5 KB
201512 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52 KB
201511 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls54.5 KB
201510 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB
201509 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB

Kontakty

Tel. 547 218 165
Mobil: 777 246 767
E-mail: skola@zslabska.cz
Tel.jidelna: 547 223 475
Facebookový profil: - zde -

Elektronická žákovská knížka

logo Edookit Vstupte

Kalendář aktivit

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Interní informační systém

Vstupte