.

Jídelní lístek

LEDEN 2018

Středa    - 3.1.
Polévka celerová s houskou (A 1,9)
I.  Rybí filé zapečené se sýrem, brambory, míchaný zeleninový salát (A 4,7)
II. Krupičná kaše s kakaem, ovocný salát (A 1,7)
            
Čtvrtek    - 4.1.
Polévka rajská s kuskusem (A 1)
I.  Kuře pečené, rýže, mrkvový salát (A 1)
II. Bramborová musaka, rajčatový salát
            
Pátek    - 5.1.
Polévka květáková (A 1,7)
I.  Holandský řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy (A 1,3,7)
II. Krůtí maso na kmíně, bulgur, řecký salát (A 1)


Pondělí    - 8.1.
Polévka kulajda (A 1,3,7)
I.  Boloňské špagety s krůtím masem, jogurt (A 1,7)
II. Tortila s kuřecím masem a zeleninou (A 1)
            
Úterý    - 9.1.
Polévka hrachová (1)
I.  Přírodní kuřecí řízek, baby mrkvička na másle, brambory (A 1,7)
II. Cikánská hovězí pečeně, tarhoňa (A 1)
            
Středa    - 10.1.
Polévka zeleninová s pohankou (A 1,9)
I.  Vejce, čočka na kyselo, chléb, okurek (A 1,3)
II. Těstovinový salát s tuňákem (A 1,4,7)
            
Čtvrtek    - 11.1.
Polévka drůbková (A 1,9)
I.  Hovězí maso na celeru, dušená rýže, zelný salát s koprem (A 1,9)
II. Plíčka na smetaně, knedlík (A 1,3,7)
    
Pátek    - 12.1.
Polévka rychlá s vejci (A 3,9)
I.  Vepřová plec pečená, zelí, bramborový knedlík, ovoce (A 1,3)
II. Bulgurové rizoto s kuřecím masem quinoou a čočkou, salát coleslaw (A 1)


Pondělí    - 15.1.
Polévka zeleninová s játrovými knedlíčky (A 1,3,9)
I.  Krůtí Šanghaj, jasmínová rýže (A 1)
II. Chilli con carne s hovězím masem, chléb (A 1)
            
Úterý    - 16.1.
Polévka krupicová s vejcem (A 1,3,9)
I.  Svíčková na smetaně, knedlík (A 1,3,7)
II. Plněný bramborový kotouč, kysané zelí (A 1,3)
            
Středa    - 17.1.
Polévka minestrone
I.  Rybí filé na kmíně, brambory, mrkvový salát (A 4)
II. Květákový nákyp, brambory, jablečné pyré (A 3,7)
            
Čtvrtek    - 18.1.
Polévka dršťková (A 1)
I.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce (A 1,3,7)
II. Penne rigate se sýrovou omáčkou, ovoce (A 1,7)
            
            VAŘÍME  S   PODRAVKOU
Pátek    - 19.1.
Polévka s kuskusem a zeleninou (A 1,9)
I.  Bylinková kuřecí prsíčka na másle s bazalkovo-rajčatovou omáčkou, těstoviny (A 1,7)
II. Halušky se špenátem a vepřovými kousky (A 1,3,7)


Pondělí    - 22.1.
Polévka česneková s bramborem (A 3)
I.  Segedínský guláš, knedlík, ovoce (A 1,3,7)
II. Hovězí maso na pepři, dušená rýže, ledový salát (A 1,3)
            
Úterý    - 23.1.
Polévka zeleninová s písmenky (A 1,9)
I.  Uzené maso, cizrnová kaše, chléb, okurek (A 1)
II. Rýžovo-jáhlová kaše, ovoce (A 7)
            
Středa    - 24.1.
Polévka špenátová se smaženým hráškem (A 1,3)
I.  Pastýřský kuřecí řízek,brambory, mrkvový salát (A 1,3,7)
II. Králičí maso na česneku, gnocchi, řecký salát (A 1,3,7)
            
            
Čtvrtek    - 25.1.
Polévka drožďová s kapáním (A 1,3,7)
I.  Hovězí pečeně po orientálsku, dušená rýže, šlehaný tvaroh (A 1,7)
II. Bramborový guláš s hlívou ústřičnou, chléb (A 1)
            
            
Pátek    - 26.1.
Polévka cibulová se sýrem (A 1,3,7)
I.  Krůtí maso v zelenině, brambory (A 1)
II. Myslivecká směs, dušená rýže, okurkový salát (A 1)


Pondělí    - 29.1.
Polévka brokolicová (A 1,7)
I.  Sekaná pečeně, bramborová kaše, ledový salát (A 1,3,7)
II. Kuřecí plovdivské maso, těstoviny (A 1)
            
Úterý    - 30.1.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)
I.  Krůtí maso na paprice, těstoviny, ovoce (A 1,7)
II. Čočka se zeleninou a kuřecím masem, chléb (A 1)
            
Středa    - 31.1.
Polévka hovězí s fritátovými nudlemi (A 1,3,9)
I.  Smažený kuřecí řízek, brambory  m.m., míchaný zeleninový salát (A 1,3,7)
II. Krůtí jemná směs, knedlík (A 1,3,7)
 

                           

PřílohaVelikost
Alergeny.pdf1.95 MB
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK.xls132.5 KB
201712 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls127.5 KB
201711 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls106 KB
201710 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201709 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls107 KB
201706 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls109 KB
201705 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201704 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls99 KB
201703 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201702 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201701 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92.5 KB
201612 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls90.5 KB
201611 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201610 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201609 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls65.5 KB
201606 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls63.5 KB
201605 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls62 KB
201604 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ62 KB
201603 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ61 KB
201602 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52.5 KB
201601 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls51.5 KB
201512 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52 KB
201511 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls54.5 KB
201510 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB
201509 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB

Kontakty

Tel. 547 218 165
Mobil: 777 246 767
E-mail: skola@zslabska.cz
Tel.jidelna: 547 223 475
Facebookový profil: - zde -

Elektronická žákovská knížka

logo Edookit Vstupte

Kalendář aktivit

«  
  »
M T W T F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Interní informační systém

Vstupte