ŘÍJEN 2018

Pondělí    - 1.10.
Polévka mrkvová s kukuřičkou (A 1,7)                    
I.  Husarské závitky, bramborový knedlík, zelný salát s koprem (A 1,3)                    
II. Luštěninové lasagne, ledový salát (A 1,3,7)                    
                                
Úterý    - 2.10.
Polévka minestrone                     
I.  Domácí buchty s tvarohem, bílá káva, ovoce (A 1,3,7)                    
II. Japonské rybí filé, brambory, mrkvový salát (A 4,7)                    
                                
Středa    - 3.10.
Polévka kmínová s vejci (A 1,3,9)                    
I.  Krůtí ražniči na plechu, brambory, mrkvový salát                    
II. Vepřové ledvinky na cibulce, dušená rýže, řecký salát (A 1)                    
                                
VAŘÍME S PODRAVKOU                    
Čtvrtek    - 4.10.
Polévka Fasolada                    
I.  Kuku Paka - africké kuřecí kari, rýže basmati                    
II. Pasticcio - zapečené těstoviny s masem, zelenina, čoko quinoa se šlehaným tvarohem                    
                                
Pátek  - 5.10.
Polévka dršťková (A 1)                    
I.  Treska s bylinkovou krustou, bramborová kaše, okurkový salát (A 1,4,7)                    
II. Rýžová kaše s jogurtem (A 1,7)   


Pondělí - 8.10.
Polévka bramborová s houbami (A 1,9)                    
I.  Krůtí maso na kari, těstoviny (A 1,3,7)                    
II. Tortila s kuřecím masem a zeleninou (A 1,7)                    
                                
Úterý    - 9.10.
Polévka drožďová s kapáním a zeleninou (A 1,3,7,9)                    
I.  Fazole z Vysočiny s vepřovým masem, chléb (A 1)                    
II. Bramborové zelníky s houbami na smetaně (A 1,3,7)                    
                                
Středa    - 10.10.
Polévka zeleninová s fritátovými nudlemi (A 1,3,7,9)                    
I.  Kuřecí řízek smažený, bramborová kaše, mrkvový salát (A 1,3,7)                    
II. Špenátové gnocchi s krůtím masem (A 1,3,7)                    
                                
Čtvrtek     - 11.10.
Polévka brokolicová (A 1,7)                    
I.  Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže, ledový salát (A 1,7)                    
II. Vepřový kotlet se šunkou a vejcem, brambory, zeleninová obloha (A 1,3)                    
                                
Pátek    - 12.10.
Polévka hovězí se strouháním (A 1,3,7,9)                    
I.  Kuře na zelí, brambory, ovoce                     
II. Uzené, křenová omáčka, knedlík (A 1,3,7)


Pondělí    - 15.10.
Polévka slepičí s nudlemi (A 1,3,9)                    
I.  Kuřecí maso na paprice, knedlík (A 1,3,7)                    
II. Zeleninové rizoto, řecký salát                     
                                
Úterý    - 16.10.
Polévka pórková (A 1,3,7)                    
I.  Rybí filé na ratatouille zelenině, brambory (A 4)                    
II. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (A 1,3,7)                    
                                
Středa    - 17.10.
Polévka zeleninová s krupicovými noky (A 1,3,7,9)                    
I.  Srbské rizoto z krůtího masa, okurkový salát                     
II. Vepřový prejt, kysané zelí, brambory (A 1,3)                    
                                
Čtvrtek    - 18.10.
Polévka z míchaných luštěnin (A 1,7,9)                    
I.  Nudle s mákem (A 1,3,7)                    
II. Smažený květák, brambory m.m., salát z červené řepy (A 1,3,7)                    
                                
Pátek    - 19.10.
Polévka francouzská (A 1,3,9)                    
I.  Vepřové maso na hořčici, brambory, mrkvový salát (A 1,10)                    
II. Hovězí džuveč, špecle (A 1,3)   


Pondělí    - 22.10.
Polévka zeleninová s drožďovými noky (A 1,3,9)                    
I.  Lotrinské těstoviny s vepřovým masem, ledový salát (A 1,3,7)                    
II. Drůbeží játra na slanině, dušená rýže, kompot (A 1)                    
                                
PROJEKT: 100 LET REPUBLIKY                    
Úterý     - 23.10.
Polévka slepičí s domácími nudlemi (A 1,3,9)                    
I+II.    Svíčková na smetaně s brusinkami, knedlík, jablečný kysel (A 1,3,7,9,10)                    
                            
                                
Středa    - 24.10.
Polévka rybí maďarská (A 1,4)                    
I.  Kuřecí plátek s broskví a sýrem, brambory (A 7)                    
II. Králičí jemná směs, dušená rýže (A 1,7)                    
                                
Čtvrtek    - 25.10.
Polévka jáhlová se zeleninou (A1,9)                    
I.  Vejce, čočka po brněnsku, chléb (A 1,3)                    
II. Zapečené těstoviny s rybou a zeleninou, okurkový salát (A 1,3,4,7)                    
                                
Pátek     - 26.10.
Polévka hovězí s těstovinou (A 1,3,9)                    
I.  Holandský řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy (A 1,3,7)                    
II. Hovězí maso vařené, okurková omáčka, knedlík (A 1,3,7)


Pondělí    29.10. a Úterý 30.10.
                                                
                                PODZIMNÍ PRÁZDNINY
                            
Středa    - 31.10.
Polévka z vaječné jíšky (A 1,3,9)                    
I.  Kuřecí Šanghaj, jasmínová rýže, mufin (A 1,3,7)                    
II. Cizrna na paprice s pórkem, chléb (A 1,7)                    
                   

 

 

 

 

 

Jídelníček 1018 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/319/download/J__DELN____EK.xls

Archiv jídelníčků 0918 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/156/download/J__DELN____EK.xls