LISTOPAD

Pondělí    - 26.11.

Polévka zeleninová s játrovými knedlíčky (A 1,3,7,9)
I. Hovězí maso vařené, koprová omáčka, brambory, ovoce (A 1,7)
II. Jablková žemlovka, ovoce (A 1,3,7)
            
Úterý    - 27.11.
Polévka kulajda (A 1,7)
I.  Masové koule, rajská omáčka, těstoviny, zakysaná smetana s ovocem (A 1,3,7)
II. Kuřecí maso v zelenině, brambory (A 1)
            
Středa    - 28.11.
Polévka kmínová s kapáním (A 1,3,7)
I.  Kuřecí závitek se špenátem a sýrem, brambory, kompot (A 1,7)
II. Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže (A 1)
            
Čtvrtek    - 29.11.
Polévka aztécká s opečenými nudlemi (A 1,3,9)
I.  Vejce, čočka na kyselo, chléb, ledový salát (A 1,3)
II. Brynzové halušky se slaninou (A 1,3,7)
            
Pátek    - 30.11.
Polévka hráškový krém (A 1,7)
I.  Mexický guláš, dušená rýže, zelný salát s koprem (A 1)
II. Sekaná pečeně, bramborová kaše, ledový salát (A 1,3,7)


PROSINEC

Pondělí    - 3.12.
Polévka špenátová s cibulovými kroužky (A 1,3,7)                    
I.  Lotrinské těstoviny s kuřecím masem, ledový salát (A 1,3,7)                    
II. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže, salát coleslaw (A 1,3,7)                    
                                
Úterý    - 4.12.
Polévka z míchaných luštěnin (A 1,9)                    
I.  Rybí filé po provensálsku, brambory, jablečné pyré (A 4,7)                    
II. Bavorské vdolečky, melta, ovoce (A 1,3,7)                    
                                
Středa    - 5.12.
Polévka česneková se sýrem (A 3,7)                    
I.  Vepřový řízek přírodní, dušená rýže, zeleninová obloha (A 1)                    
II. Čočka po brněnsku, chléb (A 1,9)                    
                                
Čtvrtek    - 6.12.
Polévka rybí maďarská (A 1,4,9)                    
I.  Kuřecí ražniči na plechu, brambory, okurkový salát                    
II. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem (A 1,3,7)                    
                                
Pátek    - 7.12.
Polévka hovězí s nudlemi (A 1,9)                    
I.  Svíčková na smetaně, houskový knedlík, ovoce (A 1,3,7,9,10)                    
II. Srbské žebírko, brambory, ledový salát


Pondělí - 10.12.
Polévka mrkvová (A  1,7)                    
I.  Krůtí maso na paprice, těstoviny, ovoce (A 1,3,7)                    
II. Tortilly s kuřecím masem a zeleninou (A 1,7)                    
                                
Úterý    - 11.12.
Polévka drůbková (A 1,9)                    
I.  Chilli con carne s hovězím masem, chléb (A 1)                    
II. Kuřecí játra na cibulce, dušená rýže, řecký salát (A 1)                    
                                
Středa - 12.12.
Polévka dršťková (A 1,9)                    
I.  Vepřové čevapčiči, brambory s cibulkou, pikantní omáčka, ledový salát (A 1,3,7)                    
II. Bramborové šišky s mákem, ovoce (A 1,7)                    
                                
Čtvrtek    - 13.12
Polévka bramborová s houbami (A 1,9)                    
I.  Kuřecí Šanghaj, jasmínová rýže (A 1)                    
II. Bratislavská vepřová plec, karlovarský knedlík (A 1,3,7,9)                    
                                
Pátek    - 14.12.
Polévka čočková (A 1,9)                    
I.  Smažené rybí filé, bramborový salát (A 1,3,7,9)                    
II. Zeleninové rizoto, salát z červené řepy   


Pondělí    - 17.12.
Polévka rýžová se zeleninou (A 1,9)                    
I.  Kuřecí plátek se sýrem a brokolicí, brambory, mrkvový salát (A 1,7)                    
II. Uzené maso, křenová omáčka, knedlík (A 1,3,7)                    
                                
Úterý    - 18.12.
Polévka drožďová s kapáním (A 1,3,7,9)                    
I.  Milánské špagety s kuřecím masem, jogurt (A 1,3,7)                    
II. Hovězí hamburger se zeleninou (A 1,3,7)                    
                                
Středa    - 19.12.
Polévka gulášová (A 1)                    
I.  Kynuté knedlíky s meruňkami, ovoce (A 1,3,7)                    
II. Květákový mozeček, brambory m.m., okurkový salát (A 3,7)                    
                                
Čtvrtek    - 20.12.
Polévka z vaječné jíšky (A 1,3,9)                    
I.  Krůtí ragú, těstoviny (A 1,3,7)                    
II. Francouzské brambory, zelný salát s koprem (A 3,7)                    
                                
Pátek    - 21.12.
Polévka zeleninová s játrovými knedlíčky (A 1,3,7,9)                    
I.  Vepřová plec pečená, zelí, bramborový knedlík (A 1)                    
II. Japonské rybí filé, brambory, mrkvový salát (A 4,7)

KOLEKTIV ŠJ PŘEJE VŠEM STRÁVNÍKŮM ŠŤASTNÉ VÁNOCE A ÚSPĚŠNÝ VSTUP DO NOVÉHO ROKU 2019
           
                   

 

 

 

 

Jídelníček pro cizí strávníky 1218 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/370/download/j__deln____ek_pro_ciz___1218.xls

Jídelníček žáci, studenti 1218 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/369/download/J__DELN____EK.xls

Archiv jídelníčků žáci, studenti 1118 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/350/download/J__DELN____EK.xls

Archiv jídelníčků 1018 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/319/download/J__DELN____EK.xls

Archiv jídelníčků 0918 http://www.zslabska.cz/storage/module-text/156/download/J__DELN____EK.xls