Školní ples 2020

17.12.2019 13:21

Školní ples 7. února 2020. Více info po rozkliknutí.


Odkaz na pozvánku - zde -

 

Vážení rodiče a přátelé školy,

jménem vedení školy si Vás dovoluji co nejsrdečněji pozvat na tradiční školní ples.

Ples se koná v pátek 7. února 2020 od 18 hodin v jídelně naší školy. Letošní ples bude v duchu country, ale nebude chybět klasický repertoár - stejně jako na loňském plese bude hrát orchestr Jiřího Suchého Breeze. Kostýmy jsou vítány, ale nejsou podmínkou.

V rámci předtančení vystoupí country skupina La Qudrilla Brno. Součástí předtančení bude výuka základních kroků country tanců.

Cena vstupenky je 450 Kč, součástí je bohaté občerstvení formou rautu, které zajišťuje společnost Jiřího Naka. Dále je v ceně 0,35 l vína, minerálka a drobné pochutiny.

Vstupenky je možné zakoupit v kanceláři školy od 6. ledna 2020 každý pracovní den od 7 do 15 hodin. Doporučujeme Vám, abyste si co nejdříve své místo na plese zarezervovali na tel. čísle 547218165 nebo na e-mailu skola@zslabska.cz. Při rezervaci nahlaste volbu bílého nebo červeného vína pro dvojici.

Velmi rádi uvítáme, pokud se rozhodnete pro finanční nebo nefinanční podporu školního plesu. V takovém případě zajistíme propagaci Vaší firmy nebo osoby. Je možné na plese vystavit Váš reklamní banner.

Věřím, že si společně ples užijeme a jako každý rok se budeme všichni dobře bavit!

Na Vaši účast se těší

                                                                                                                Mgr. Michal Dlouhý

                                                                                                                       ředitel školy